HG-Media uw professionele partner op media-gebied

HG-Media is een kleine, dynamische uitgeverij. We houden ons voornamelijk bezig met gedrukte media en zijn specialist in sponsored magazines; vanaf een A-5 boekje voor een plaatselijke vereniging tot en met een krant met een grote oplage voor landelijke organisaties. We hebben er bewust voor gekozen om te werken met een klein team. Dat betekent voor u dat de lijnen kort en helder zijn.

Sponsored magazines

U wilt voor uw vereniging of (goede doelen) organisatie een magazine uitbrengen, om bijvoorbeeld uw vereniging of organisatie wat meer onder de aandacht te brengen of u wilt een speciale gebeurtenis vastleggen maar u weet niet hoe, of u “hikt” tegen de kosten aan?

Neem eens contact met ons op. Wij zijn specialist in sponsored magazines en kunnen door onze ervaring snel inschatten of een (geheel of gedeeltelijk) door advertenties gedragen magazine haalbaar is.

Naast de acquisitie voor deze sponsored magazines, dragen we ook zorg voor een compleet pakket aan grafische dienstverlening. Dat begint bij het ontwerp en eindigt bij de productie en de aflevering. Onze vakmensen staan tot uw beschikking tijdens het gehele traject. Uw wensen en de mogelijkheden staan hierbij centraal en wij staan u graag met onze kennis en ervaring terzijde.

Kortom: HG-Media, uw professionele partner op het complete media-gebied.